ZUMBAⓇFITNESS, STRONG NATION™️, ZumbaⓇCircuit, DanceParty, Piukat Pakarat, Kehonhuolto, Fitbody

                 Ryhmäliikuntakalenteri

Aloita ZumbaⓇ ja lihaskuntotreenit tänään: Jyväskylä ja Vaajakoski

SINUN KANNATTAA LIITTYÄ WHATSAPP-RYHMÄÄNI, JOSSA SAAT AINA AJANKOHTAISIMMAN TIEDON. LAITA VIESTIÄ MINULLE NUMEROON 0400-665123, NIIN LIITÄN SINUT RYHMÄÄN.

Kesäkausi 2021 alkaa toukokuussa. Kesän toteutamme Koronatilanteen huomioiden ulkojumpilla (TIKAN KOULUN KENTTÄ; Toritie 22, 40520 Jyväskylä) ja tilanteen helpottaessa mahdollisesti sisätunneilla sekä aina striiminä koteihin. 

PIDETÄÄN SADEVARAUS; MIKÄLI VETTÄ TULEE KAATAMALLA, TÄLLÖIN LÄHETÄÄN PELKKÄ STRIIMI. Seuraa tiedotusta parhaiten Whatsapissa 0400665123

TUNNIT 11.6-8.8.2021
SU ZumbaⓇmaraton klo 17-18.30 Ulkotunti Tikan koulun kenttä +striimi

Ma ZumbaⓇCircuit klo 18-19 Ulkotunti Tikan koulun kenttä + Band-striimi (kahvakuula, kuminauha)

Ti ZumbaⓇmaraton 17.30-19 Ulkotunti Tikn koulun kenttä+ Band-striimi

Ke Fitbody 18-19 Band-striimi (kuminauha, paino, matto)

To STRONG NATION ™️ klo 18-18.50 Band-striimi
To Kehonhuolto 18.50-19.30 Band-striimi

KORONATILANTEEN TAKIA ON ERITYISEN TÄRKEÄÄ TULLA ULKOTUNNEILLE VAIN TÄYSIN TERVEENÄ JA PITÄÄ HYVÄÄ HUOLTA HYGIENIASTA. RIITTÄVÄT TURVAVÄLIT TAKAAVAT MYÖS SEN, ETTÄ SAAMME NAUTTIA YHDESSÄ LIIKKUMISESTA! Olen saanut varmistuksen Avilta 15.4.2021 että tunnit voivat toteutua ulkona: Mahdollinen tartuntatautilain pykälän 58 mukainen tilojen sulkemispäätös ei koske ulkoliikuntatiloja tai vastaavia ulkona tapahtuvaan urheiluun käytettyjä tiloja.

Niin sisä- kuin ulkotiloissa täytyy kuitenkin huomioida tartuntatautilain mukaiset yleiset hygieniavaatimukset, joilla parannetaan tilojen terveysturvallista käyttöä. Vaatimukset koskevat laajalti yksityisiä ja julkisia toimijoita niin sisä- kuin ulkotilojen osalta koko Suomessa.

Ulkotilalla tarkoitetaan alueellisesti ja toiminnallisesti rajattua tilaa, jonka käytöstä asiakkaille tai osallistujille suunnattuun toimintaan vastaa toiminnan järjestäjä tiettynä ajankohtana.

Aluehallintoviraston mahdollinen määräys varmistaa lähikontaktien tosiasiallinen välttäminen, eli varmistaa asiakkaiden tai osallistujien turvavälit, koskee laajasti erilaisia sisä- ja ulkotiloja. Ulkotilojen osalta määräys koskee sellaisia tiloja, joissa on samanaikaisesti yli 50 henkilöä. Toimijan, joka vastaa tilojen käytöstä, täytyy huomioida tämä järjestelyissä.

Syyskausi 2021; TULOSSA SISÄTUNTEJA SEKÄ STRIIMIT JATKUVAT 9.8.2021 ---

HUOMIOITHAN, että Tiina voi pitää lomaa silloin tällöin, jolloin tunteja ei ole. Lisäksi jos Tiina sairastuu, tai on joku muu pakollinen poissaolo, ei tuntia ole. Samoin, jos jollakin tunneilla ei käy riittävästi jumppareita, voidaan tunti lopettaa. Liity Whatsapp-ryhmään 0400665123, niin saat nopeimmin tiedon kaikesta. Peruutukset ja muutokset kannattaa tsekata ajankohtaista linkistä.