Zumba

Olen ammatiltani erityisluokanopettaja, KM, Erityiskasvatuksen asiantuntija. Toimin arjessani yläkouluikäisten nuorten kanssa. Vapaa-ajallani vietän aikaa koiriemme kanssa ja liikun luonnossa. Tykkään myös lukea, kuunnella äänikirjoja ja katsella hyviä rikossarjoja. 

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut  reilusti yli 25 vuoden ajan. Arvostan terveyttä ja liikunnan vaikutusta ihmiseen kokonaisuutena; sekä mieleen että kehoon. 

Vahva keho =Vahva mieli.

Pyrin uusiutumaan ja pysymään ajan hermoilla liikuntatrendeissä. 

Koulutuksia on vuosien aikana tullut käytyä laidasta laitaan; 

LatinoBic (2007)

Joogan peruskurssi (2006)

Lavis (2017), 

Kahvakuula (2015)

ZumbaⓇ (2010),

 ZumbaⓇtoning (2011), 

ZumbaⓇstep (2013), 

ZumbaⓇcircuit (2012), 

STRONG NATION™️ (2016) 

PoundⓇ (2017). 

CIRLC Mobility™️ (2023)

Ja päälle monen monet lisäkoulutukset. Jättipallo, koreografian rakentaminen jne..

TUNNEISTANI ON ANNETTU MM. SEURAAVANLAISIA PALAUTTEITA:

-Yksinkertaisesti kiteytettynä, koska sä olet paras ohjaaja!

- Sinun tunneilla käyn siksi, että on ihan sama mikä tunti, niin taatusti on tehokasta. Ohjaajan hyvä fiilis takaa, että itsestä ottaa kaiken tehon irti ja tunnille on aina kiva päästä.

-Tuntien tehokkuus ja hyvä fiilis tunneilla on parasta. 

-Livestriimeissä tykkään olla mukanan aina kun pääsen. Sinun tunneilla käyn siksi, että jumpat on tehokkaita ja hiki on taattu. Ihana persoonasi kannustaa liikkumaan. 

-Kiitos Tiina tästä hiestä ja punaisesta naamasta. Oli kivaa!

-Kiitos Tiina tämän päiväisestä ja varmaan jo sadoista aiemmista jumpista. Sinun jumpat on arjen henkirteikiä tehosta tinkimättä, ihan BEST!

-Kiitos, nämä livet on ihan huippuja kun pääsee kauempaakin nauttimaan sinun ihanista jumpista. 

-Miljoonat kiitokset kaikista mahtavista jumpista tässä vuosien varrella! Tiina on todellakin best evö!

-Taattua Tiinaa ja Zumbaa. Hyvin toimi yhteydet, äänet, liikkeet, musiikki. Kiitos!

-Kiitos Tiina tehopaukkaus myös tältäkin aloittelevalta Zumbistilta. Osaat kyllä innostaa joten kohta taas mennään!

-Ohjaajanahan olet täysin vailla vertaa!

-Kiitos Tiina innostavasta ohjauksesta. Sinun ihanan ikävä vääpelityyppinen piiskaaminen saa aikaan sen, että me kaikki yritämme aina hiukan vielä lisää!

-Kiitos kivoista, uutta energiaa antavista tunneista, uusista kokemuksista ja elämyksistä!

-En muista mikä oli vuosi, kun eka kerran Zumbatunnillesi tulin mutta sille tielle jäin. Kiitos, kun aina jaksat keksiä meille kaikkea uutta ja kivaa. löytää ihanat uudet biisit ja tsempata iloisella olemuksellasi.

-On ilo olla mukana sinun ammattitaitoisessa ohjauksessa. Tunneilta tarttuu reppuun roppakaupalla energiaa kroppaan ja mieleen!

-Paras ohjaaja olet tähän mennessä! Tiina olet paras!

-Olen aina ollut ulkoilmaliikkuja ja sinun tunneistasi innostuin aikanaan. Sinä jaksat vetää täysillä ja vedät siihen iloon vieläkin mukaan. 

-Aina yhtä energinen ja tsemppaava ohjaaja. Olet täyttä timanttia!

-Tunneiltasi saa paljon energiaa ja oot upea esikuva monelle ohjaajalle, kiitos siitäkin, 

-Saadaan olla todella kiitollisia, että meillä on huippuohjaaja. Nöyränä ja kuuliaisena jumppaajien edessä ja erittäin monipuolinen mimm,m saa ihmeitä aikaan liikuttajana--KOTONAKAAN EI ENÄÄ LEVÄTÄ! LOVE YA!

-Ihana ja paras jumppaohjaaja!

-Tiina, sinun tunneistasi saa valtavasti virtaa! Pystyn tekemään haastaviakin koreografioita, jotka on eniten minun mieleeni. Eli lemppareita on kaikki tanssilliset tunnit. Strong Nationista tykkään myös kovasti. Striimit on paikallaan, jos tilanne ei salli paikan päälle tulemista. 

-12 vuotta olen käynyt Teho-Tiinan tunneilla, enkä sinä aikana ole uskaltanut muualle lähteä kokeilemaan tunteja. Tämä johtuu siitä, että sun tuntien jälkeen on takuuvarmasti tunne, että on tullut tehtyä ja se vaikuttaa positiivisesti sekä kroppaan että mieleen. Näihin vuosiin on mahtunut paljon kaikenlaista ja tunnit on olleet mun kohdalla myös hyvin terapeuttisia, kun saa laittaa aivot off-asentoon ja tehdä vain mitä Tiina käskee, kovempaa ja enemmän. Ja aina löytyy uusia liikkeitä ja keinoja treenata. Paras tsemppari ja ohjaaja. 

-Tiinan Zumbaohjauksessa rytmin käsittely ja liikkeyden selkeys on ihan omaa luokkaansa. 

-Mun suosikit on kans Zumban eri muodot ja piukat pakarat. Musiikki tunneilla on hyvää, laidasta laitaan ja se yhdessä laulaminen vaikka ei edes oikeita sanoja osaa..Jumpassa on aina todella hyvä fiilis ja se oli, mikä jumpan jälkeen on 100% Olet vain yksinkertaisesti paras. 

- Tuntien mahtava tunnelma ja tehokkuus. Tiina, olet kyllä tosi luova! Tehokkuuden lisäksi nautin kappaleista joihin saa heittäytyä mukaan sanoihin ja melodiaan mukaan. Joskus mietin, että sopisit suunnittelemaan musikaalin tanssit. Jumpat tuo elämänsisältöä. Jospa vedät niitä meille vielä vanhainkodissa..

- Sun tunnit on vaan parasta; tehokasta ja niin mukavaa, musiikki hyvää ja sun mahtava energia tarttuu..jaksat kyllä tsempata ylittämään itsensä. Työvuorotkin pitää suunnitella niin, että pääsee mahdollisimman useasti tunneillesi. Ja livestriimit on 100%

-Tunnit tehokkaita, hyvät musiikit, hyvn vaihtelua musiikissa ja liikkeissä. Tunneilta saa fyysistä voimaa ja henkistä voimaa, kivalla tavalla itsensä rääkkäämistä ja hyvän mielen, Kiitos Tiina!

-Olet Tiina jokaiselle PT, eli tsemppauksesi antaa puhtia vaikka haluaisi jo lopettaa, itsensä ylittämistä siis. Kun käy tasaisesti sinun tunneilla, tulee erityyppistä liikuntaa suositusten mukaanm oksennuksen tunne mukaan lukien ! Suosikkeja ovat kaikki Zumbat, hauskaa ja tehokasta. Tänäänkin tuli ihan Flow-efekti, niin kivaa oli! Erityiskiitos striimauksista. 

-Energia sun tunneilla on ihan omaa luokkaansa. Jaksat tsempata kaikkia tekemään täysillä. Fitbody ja Zumba mun lemppareita. Monipuolisia tunteja molemmat. 

-Kaikki sinun Zumbatunnit ovat hyviä! Olet huippuohjaaja. Kiitos!

-Tunnit ovat aina innostavia ja tsemppaavia. Sulla ei varmaan oo koskaan huonoa päivää. ja mahtavat musat kirsikkana kakun päällä. Ja erityiskiitos livestriimeistä. 

-Mulle maistuu kaikki...Silloin muutamia vuosia sitten Tiinan tunneille sain teininä kadotetun liikunnanilon takaisin. Nyt on kohottu Tiinan piiskauksessa rapakunnosta täyskuntoon, 

-Olet huikea ohjaaja Tiina! Rakastat aidosti sitä mitä teet ja se välittyy jumppaajiin. Kaikki sun jumpat on innostavia ja tehokkaita. 

-Aina saat tsempattua meidät haastamaan itsemme yhä parempiin suorituksiin palautumista unohtamatta. 

-Suosikit on kaikki Zumban tunnit, niillä saa kivan ja monipuolisen liikunnan joka viikko. OOT TIINA KYLLÄ IHAN PARAS!rii

-Suosikkitunteja on kaikki mitä ammattitaitoisesti ohjaat ja olet ohjannut kaikkien näiden vuosien varrella. Aina on takuuvarma lopputulos tunnin päätteeksi eli hiki ja hyvä mieli. Joskus oksettaa, mutta se on ihan itse aiheutettua, kun innostuu ja lähtee sinun tsempaamiseen, kannustukseen ja energian aikaansaamaan fiilkseen mukaan, joten ei haittaa. Ja lopputuloksena keho ja mieli kiittää. Tiina, olet huippu! Lisäksi vielä: Livestriimit ovat olleet pelastus. 

-Monipuoliset, tehokkaat tunit ja sinusta huokuva aito innostus ja hyvä energia, joka tarttuu. 

-Nyt oon ollut pitkään Livestriimin kautta jumpissa mukana mutta hyvin välittyy se meininkin ja sun motivointi ja tsemppaus kotiinkin. 

-Takuuvarmasti tehokkaat jumpat, ohjaajalla iloinen ja rento asenne, joka tarttuu jumppaajiin, osaa antaa hyvin vaihtoehtoliikkeitä, hyvät musat. Paras!

-Sun tunneilla ei kyllä haukotuta, ei ole mitään lällärijumppia. Musiikki on best, samoin ohjaaja!

-Oon useasti todennut, että sun ohjaamat tunnit on vaan PARHAITA! Teet tärkeää työtä, kun liikutat meitä. Ammatitaidolla piiskaat, kannustat ja pistät meidät laittamaan kaiken likoon! Upeaa ohjaamista. Ja todella suuri peukku että järjestät mahdollisuuden osallistua myös etänä. 

-monipuolinen, iloinen, innostava, ammattitaitoinen, työlleen omistautuva on Tiina. Upeaa ohjaamista. 

-ja eihän siis kallisarvoista vapaa-aikaa viiti lähtee kuluttamaan nuttura kireällä, hapanta naamaa katellen-treenistä pitää tulla myös hyvä mieli ja hymy huulille- se tarttuu ohjaajasta myös harrastajiin. Vaikka kuinka olisi mitä mieltä painamassa niin saliin se jää  siun tunnille. Vaikka tosissaan treenataan niin ei vakavissaan. 

-Sun tunneille vaikka tulisi kuinka väsyneenä, tunnille kyllä varmasti herää. Osaa komentaa ja motivoida just oikein, niin jaksaa puristaa vielä sen ylimääräisen kyykyn tai muutaman. Sun jumpat on tehokkaita, hauskoja, monipuolisia ja hyvä musamaku. Livestriimit myös tehokkaita. Olet paras ohjaaja!

-Kaikki sinun tunnit on täynnä liikunnaniloa, tehoa, taitoa, uudistumista, täyttä tohinaa ja rytmistä menoa. Luot ammattitaidolla jumppareihin uskoa selviytyä haastavimmistakin tunneista/liikkeistä muistaen ottaa oman kunnon ja osaat antaa variaatiot liikkeisiin. Olet yksinkertaisesti PARAS OHJAAJA EVER!

-Sun tunneilta saa kyllä niin loistofiiliksen aina, osaat piiskata meistä parhaan suorituksen iri. 

-Tunneilla saa ylittää itsensä sinun superhyvän tsempin kanssa. Ohjelmat ja musat vaihtuvat säännöllisesti. 

-Maailman paras ohjaaja ja tehokkain piiskuri. Nykyisin ei kotonakaan levätä. Joskus oksettaa jumpassa, mutta sekin nautintoa. 

-IHANAT TUNNIT! Zumba on niin kivaa!

-Kenenkään muun tunnilla ei ylitä itseään ja pistä parastaan niin kuin sun tunnilla. OOt aivan mahtava tsemppaamaan ja luomaan uskoa, että voi pystyäm mihin vaan,  kun vaan tekee ja tekee ja tekee!

-Tuntien tehokkuus, hyvä fiilis tunnilla superin ohjaajan ansiosta, mahtavat musat!

-Zumba itsessään ei edes tunnu siltä että tekisi jonkun treenin, vaan sehän on silkkaa iloittelua ja hauskanpitoa. Kaikki se hiki, kunto (ja myös lihaskunto) tulee vain kaupan päälle. Mieti mitä vaatii ohjaajlata, että kunnon hikijumppa ei tunnu edes jumpalta. Harvassa ohjaajassa yhdstyy PT ja ohjaus, Sinussa on ned molemmat. Ryhmä-PT ja tsemppari! Muistan miten sun tunnin jälkeen mietin, että mikä FIILIS TÄÄLLÄ ON?!! Ja niinhän siellä on! Tsemppimeininki!  Et lopeta! Kotona levätään! Se vaan yksinkertaisesti lisää omaa motivaatiota. Jos väsyttää tullessa, niin ei väsytä kyllä enää lähtiessä. 

Ihmisen ikä on vain numero, Se ei tapa mikä vahvistaa. Ilman tuskaa ei synny tulosta! Näillä mennään eteenpäin!

jyväskylä